ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η οικογένεια Γονίδη, μετά από μερικά χρόνια έρευνας, κατάφερε να εντοπίσει μία ιδιαίτερα προνομιακή περιοχή, σε υψόμετρο 100 μέτρων, στην νοτιανατολική πλευρά της Κύθνου προκειμένου να τοποθετήσει τα μελισσοσμήνη της. Η περιοχή αυτή πέρα από πλούσια αυτοφυή βλάστηση που προσδίδει αυτό το μοναδικό άρωμα και τη γεύση στο Pure Mother Bee, διαθέτει φυσικές πηγές νερού, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επιβίωση της μέλισσας.

Μετά τον τρύγο, η οικογένεια Γονίδη επεξεργάζεται και τυποποιεί το μέλι της σε ιδιόκτητο μελισσοκομικό εργαστήρι που τηρεί το σύστημα HACCP και είναι πιστοποιημένο κατά ISO 2200. Πρόκειται για έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο που περιλαμβάνει από μελιτοεξαγωγέα και δεξαμενές ηρεμίας μέχρι αποστειρωτή βαζών. Σε κάθε περίπτωση η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε γίνεται πάντα με σεβασμό στις μέλισσες και στο προϊόν που μας χαρίζουν.

Πολύ συνειδητά, και ας είναι πιο εύκολο, δεν επιλέγουμε να κάνουμε χρήση κάποιας μεθόδου ή τεχνολογίας που θα μπορούσε να αλλοιώσει την ποιότητα και την αγνότητα του μελιού μας. Με το ίδιο σκεπτικό διατηρούμε και την ετήσια παραγωγή μας μικρή, η οποία δεν ξεπερνάει τα 2000 κιλά μέλι το χρόνο.

ΟΙ <span>ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ</span>

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK